Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kapalı pazaryerinde otopark yapımı devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeniçiftlik mahallesinde kapalı pazaryerinde otopark yapım işlerine devam ediyor.

        Toplam inşaat alanı 12 bin metrekare olan kapalı pazaryerinde bin 350 metrekare alanda kapalı pazar yeri yapılmış, pazarcıların isteği üzerine stant sayısı arttırılmıştı. Kapalı pazaryerinin projesinde yer alan zabıta odası, vatandaşların dinlenebileceği kafeteryanın yapımının ardından otopark yapımına başlayan ekipler, mesai gözetmeksizin çalışmalara devam ediyor. 500 araçlık otoparktan yine aynı projede yer alan gasilhane ve mescidin inşasından sonra ortak kullanım yapılabilecek.

        Yeni otoparkın yapımı ile Yeniçiftlik mahallesindeki vatandaşların en büyük sorunlarından biri olan trafik ve araçlarını park etme sıkıntısı uzun vadeli çözüme ulaşacak.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, konu ile ilgili olarak, "Yeniçiftlikli vatandaşlarımız kapalı pazaryeri projemizden oldukça memnunlar. Bölgenin en büyük sıkıntısı pazarın kurulduğu günlerde trafik sorunu ve araç park etme sıkıntısı. Yapılan otopark ile bu sıkıntıya uzun vadeli çözüm üretmiş olacağız. Tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

        (HLD-MEF-Y)

        17.10.2016 12:05:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler