Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarmadan uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ile bir heykel ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kocasinan ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir konteynır ve bir araçta yapılan aramalarda, 750 gram kubar esrar, 103 gram metamfetamin, 5 gram kenevir tohumu bir adet tabanca ele geçirildiği öğrenildi.

        Yeşilhisar ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ise bir araçta yapılan aramalarda bronz heykel ele geçirildiği bildirildi.

        Yetkililer, her iki olayda yakalanan 8 kişiden 2'sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini, 6 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını kaydetti.

        (AÖ-Y)

        17.10.2016 13:33:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler