Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Işık, Eşme'deki çalışmaları inceledi

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'de bir dizi programa katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kartepe ilçesi Eşme'de incelemelerde bulundu.

        Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kartepe Eşme mahallesindeki çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Eşme'de önceki yıl meydana gelen sel felaketinin ardından başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarını inceleyen Bakan Işık, yetkililerden bilgi aldı. İnceleme gezisinin ardından mahalle halkını da ziyaret eden Bakan Işık, vatandaşların taleplerini dinledi. Sel felaketinde zarar gören aileleri de ziyaret eden Bakan Işık'a vatandaşlar yakın ilgi gösterdi. Eşme halkı, sel sonrasındaki çalışmalar nedeniyle Bakan Işık'a teşekkür ederek, "Sözünü tutan bir bakanımızın olması bizleri mutlu ediyor" dediler.

        (GY-Y)

        17.10.2016 14:06:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler