Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Yılmaz, et entegre tesisinde incelemede bulundu

        (Fotoğraflı)

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mehmet Ünal Yılmaz ve beraberindeki heyet, Sivas İl Özel İdaresi tarafından yapılan et entegre tesislerinde incelemelerde bulundu.

        Sivas İl Özel İdaresi tarafından kentteki küçük ve büyük baş hayvancılığın potansiyelini değerlendirmek amacıyla Ulaş-Kovalı mevkiine yaptırılan ve ardından Et ve Süt Kurumu'na devredilerek üretime yönelik son eksikliklerin giderildiği tesis hizmet verilecek duruma getirildi.

        Et entegre tesislerini yerinde inceleyen Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mehmet Ünal Yılmaz ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, tesiste yapılan çalışmalar ve gelinen son durum hakkında bilgi aldı.

        Genel Müdür Yılmaz kasım ayının ilk haftasında bakanların katılımı ile Et ve Süt Kurumu adına açılış töreni gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

        Son düzenlemelerle birlikte tesisin hizmet verecek duruma geldiğini ifade eden Yılmaz, personel atama ve alımlarının da tamamlandığını belirterek, "Sivas'a ve ülkemize önemli bir tesis kazandırıldı. Bu tesisin en iyi şekilde hizmet vermesi için çalışmaları hızlandırdık ve artık son noktaya geldik. Bundan sonraki çalışmalarda Et ve Süt Kurumu'na, Sivas İl Özel İdaresine, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne ve Sivaslı çiftçilere önemli görevler düşüyor. Tesisin hizmete girmesiyle birlikte koordinasyon içinde çalışacağız." dedi.

        (UY-SK)

        17.10.2016 14:43:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler