Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Cabbar Kültür Turuna Katılanlara Katılım Belgesi Verdi

        (Fotoğraflı)

        Mahmut Kılınç

        KAYSERİ (İHA) - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi Belediyesi'nin düzenlediği, Osmanlı'nın başkentliğini yapmış Bursa'da bulunan Ulu Cami, Yeşil Cami, Yeşil Türbe, Osman ve Orhan Gazi kabirleri, Çanakkale Şehitliği ve Anıtkabir ziyaretlerini kapsayan kültür turuna katılan şehit aileleri, gazilere ve meclis üyelerine katılım belgesi verdi.

        Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Başta değerli hocam olmak üzere bütün katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Benim içinde çok güzel bir kültür gezisi oldu. Hocamızın söylediği gibi milli ve manevi duygular yüklü çok güzel günler geçirdik" dedi. Başkan Cabbar, "Eğer organizasyonda bir eksiğimiz varsa hakkınızı helal edin. Bizimde hakkımız varsa hepinize helal olsun. İnşallah başka zamanlarda yine Ahmet hocamızı da önümüze katarak milli ve manevi duyguları pekiştirecek programlarda hep birlikte hareket ederiz, bütün katılımcılarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (AÖ-Y)

        17.10.2016 14:46:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler