Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Ortaokulu'nda Aşure ikramı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Hekimhan ilçesinde bulunan Sakarya Ortaokulu'nde imece usulü düzenlenen etkinlikte Aşure ikramı yapıldı.

        Sakarya Ortaokulu velileri tarafından organize edilen ve dağıtımı okulda yapılan Aşure ikramı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

        Sakarya ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından öğrencilere yönelik yapılan aşure etkinliğinde Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Osman Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek öğrencilere kendi elleriyle aşure ikram etti.

        Okul Müdürü Kurtuluş Şekerci, Aşure gününün gelenekler arasına yerleşmiş ve paylaşmanın en üst seviyeye çıktığı günler olduğunu belirterek "Hekimhan halkının öğrencilerimizi düşünerek böyle bir etkinlik yapmaları onların bize olan sevgi ve teveccühlerinin bir kanıtıdır. Biz Sakarya Ortaokulu idarecileri ve öğretmenleri olarak Hekimhan da görev yapmaktan çok mutluyuz. Halkımızın da bizim yanımızda olduğunu göstermesi bizi çok sevindirdi. Tüm Hekimhan halkına ve etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Osman Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek'e teşekkür ve şükranlarımızı sunarız" diye konuştu.

        (ZIG-CÖ-Y-

        17.10.2016 15:36:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler