Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sorgun'da asfalt çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Sorgun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Şehit Önder Muratoğlu İlkokulunda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alıp, öğrencilerle kısa bir sohbet yaptı.

        Okul bahçelerinin daha temiz ve düzgün olması için yapılan çalışmalarla öğrencilerin daha rahat, temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Şimşek "Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okullarımızla birlikte çeşitli projelere imza atıyoruz. Çocuklarımız teneffüslerde okul bahçesinde rahatça oynayabilmeleri için ekiplerimiz asfalt çalışması yapıyor. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Şehit Önder Muratoğlu İlkokulunun talebi doğrultusunda okulların bahçelerinde çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmalarına bugün ve yarın devam edeceğiz. Bizler çocuklarımıza daha iyi ortamda eğitim sağlama gayreti içerisindeyiz'' şeklinde konuştu.

        -Sorgun Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Oto Parkına asfalt

        Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği oto parkını da yeniden asfaltladıklarını belirterek "Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Sorgun Belediyesinden asfalt yapılması yönündeki talepleri doğrultusunda, Sorgun ve bağlı köylerimizden gelen tüm vatandaşlarımızın temiz ve nezih bir ortamda muayene ve tedavi hizmeti alabilmelerini sağlamak ve daha düzenli bir görünüme sahip olması açısından Belediyemiz tarafından asfalt çalışması yapıldı"dedi.

        (RY-AÖ-Y)

        17.10.2016 15:51:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler