Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğur Mumcu Parkı'nda 'Paten Yaza Veda Ediyor' etkinliği

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'in tek paten pistinin bulunduğu Uğur Mumcu Parkı'nda 'Paten Yaza Veda Ediyor' etkinliği düzenlendi.

        Yaz ayları boyunca Uğur Mumcu Parkı'nda paten kayan gençler, 'Paten Yaza Veda Ediyor' adı altında paten ve kaykay yarışması düzenledi. Odunpazarı Belediyesi, Patendeposu, İzcioğlu Skateshop'un destek verdiği paten yarışması Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşti. Gençler, Urban Paten, Aggressive Paten ve Kaykay olmak üzere 3 kategoride yarıştı.

        Aggressive paten kategorisinde Okan Tuna birinci olurken, Emin Şentürk ikinci, Bartu Kumaş üçüncü oldu. Urban paten kategorisinde Celalettin Yücesan birinci, Murat Dönmez ikinci, Emirhan Şengider üçüncü oldu. Kaykay kategorisinde ise Uğur Aral Yörükcu birinci, Hayati Alper Özen ikinci, Ömer Yenier ise üçüncü oldu.

        Dereceye girenlere Odunpazarı Belediye Başkanı A. Kazım Kurt adına Park ve Bahçeler Müdürü Bilgen Perk kupa ve madalyalarını verdi. Ayrıca tüm katılımcılara katılımcı madalyası verildi.

        (IHA-MET-Y)

        17.10.2016 16:04:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler