Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Battalgazi Belediye Meclisi toplandı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 2'inci birleşimini gerçekleştirildi. Toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen Battalgazi Belediyesi 2017 yılı ücret tarifelerinin görüşülmesine başlandı.

        Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı olağan toplantısının 2'nci birleşimi yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

        Toplantıda daha sonra Battalgazi Belediyesi'nin 2017 yılı ücret tarifelerinin görüşülmesine geçildi. Meclis toplantısında ilan ve reklam vergisi, eğlence vergisi, işgal harcı, tatil günlerinde çalışma ruhsatı harcı, tellallık harcı, ölçü ve tartı aletleri muayene harcı, bina inşaat harcı, çeşitli harçlar kapsamında kayıt ve suret harcı, imar ile ilgili harçlar, komisyon raporu ve otopark bedeli görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

        Görüşmelerin ardından meclis 3'üncü birleşim için 18 Ekim Salı günü'ne ertelendi.

        (ZIG-CÖ-Y

        17.10.2016 16:20:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler