Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Psikiyatri hastaları Hasankeyf'i gezdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Batman Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sosyal faaliyetler kapsamında psikiyatri hastaları için gezi düzenledi.

        Hasankeyf ilçesine düzenlenen gezi, nehir kıyısında kahvaltı ile başladı. Hasankeyf'i gezen hastalar güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Tedavilerine moral olan gezi gün batımı ile tamamlandı. Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, "Birliğimize bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde ayaktan tedavi gören psikiyatri hastalarına rehabilitasyon ve moral, motivasyon amaçlı olarak gezi etkinliği düzenlendi. Psikiyatri doktoru, hemşire, psikolog ve sosyal hizmet uzmanı eşliğinde gerçekleştirilen gezide hastalar doğa ile bütünleşerek keyifli zaman geçirdiler. Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde Hastalarımız için farklı etkinlikleri hayata geçirmeye de devam edeceğiz" dedi.

        Hastalar ise güzel vakit geçirdiklerini anlattı.

        (MŞY-MP-Y)

        18.10.2016 11:16:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler