Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tufanbeyli'ye aile ve çocuk sosyal merkezi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Tufanbeyli Belediyesi, kadınların hem bebeklerinin hem de kendi ihtiyaçlarını karşılayıp dinlenebilecekleri 'Aile ve Çocuk Sosyal Merkezi' yapıyor.

        Tufanbeyli Belediyesi, son zamanlarda Türkiye'nin farklı şehirlerinde hayata geçirilen ve annelere büyük kolaylıklar sağlayan 'Aile ve Çocuk Sosyal Merkezi' inşaatına başladı. Vatandaşların yetiştirdikleri ürünleri pazarladıkları Köylü Pazarı'nın da yer aldığı merkezde, emzirme ve bebek bakım odası, mutfak, kafeterya ve tuvaletler bulunuyor.

        Çalışmaları yerinde inceleyen Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, "İnsanlarımızın yaşam kalitesini artırmak için alt yapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmetlere de ağırlık veriyoruz. İlk günkü heyecanla bütün ekiplerimizle çalışıyoruz. İlçe merkezimize özellikle bebeği olan annelerin bebeklerini emzirip bezini değiştirebilecekleri hem de kendi ihtiyaçlarını gidererek dinlenebilecekleri bir yer yapıyoruz. Yaklaşık bir ay sonra tamamlanarak hizmete girecek" dedi.

        (ELF-Y)

        18.10.2016 11:47:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler