Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gürsoy'dan hasta ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Onkoloji Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

        Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Onkoloji Hastanesinde tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret edip, durumları hakkında bilgiler aldı. Hastane içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını tek tek ziyaret eden Başkan Gürsoy, hastalara çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret ettiği her hasta ile sohbet eden ve sağlık durumları hakkında bilgi alan Başkan Necati Gürsoy, "Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugüne kadar hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. Hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

        Yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları, Başkan Necati Gürsoy'a duyarlı davranışı için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

        (MSA-Y)

        18.10.2016 11:53:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler