Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi inşaatı devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediyesi'nin ilçeye kazandırmaya hazırlandığı İlbade Mahallesi'ndeki sağlık merkezinin inşaatı devam ediyor.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli Valiliği ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde İlbade Mahallesi'ne de bir sağlık merkezi kazandırılıyor. 'Merkezefendi Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi' adı verilen ve hızlı bir şekilde yapımı süren aile sağlık merkezinin 7 ay içerisinde hizmete açılması hedefleniyor.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "İlçemizde yatırımlarımız sürüyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi olarak insan sağlığına da çok önem veriyoruz. İlçemize kazandırmakta olduğumuz Merkezefendi Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı devam ediyor. Bu sağlık merkezimiz 5 mahallemize hizmet edecek. Merkezefendimize hayırlı olsun" dedi.

        Yapılan sağlık merkezinin arsasını da hayırsever Hatice Çakmak bağışlamıştı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        18.10.2016 12:21:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler