Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kedi, köpekten kaçarken demir korkuluğuna sıkıştı

        (Fotoğraflı)

        Ertuğrul Yüksel

        ZONGULDAK (İHA) - Alaplı'da bir kedi, köpekten kaçmak isterken demir korkuluğa sıkıştı. Kedinin sıkıştığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler, kurtarma çalışmasıyla kediyi sıkıştığı yerden kurtardı.

        Olay 1050 dvlerdeki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Sabah saatlerinde bir sokak Kedisi, kendisini kovalayan köpeği fark edince kaçmaya çalıştı. Bir süre kediyi kovalayan köpek, kedinin bahçeye girdiği görünce kovalamaya devam etti. Bahçede bulunan bir giriş kapısının demir korkulukların arasından geçmeye çalışan kedi; demirlerin arasından geçmeye çalışınca korkuluklara sıkıştı. Acı içinde kıvranan sokak kedisini gören vatandaşlar, itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, demir korkulukları arasında sıkışan sokak kedisini sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık durumu iyi olan kedi, tekrar sokağa bırakıldı

        (EY-OA-Y)

        18.10.2016 12:27:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler