Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydişehir'de 4-6 yaş grubu Kur'an kursu açıldı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi" kapsamında 4-6 yaş gurubu öğrenci için Kur'an kursu açıldı.

        Seydişehir İlçe Müftülüğü Fatih Cami Kuran Kursu Yaşatma Derneği bünyesinde oluşturulan sınıfın açılışına, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Kemal Demirel ve vatandaşlar katıldı.

        Çocuk eğitiminin önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Diyanet İşleri Başkanlığımız yeni bir Kur'an kursu metodu ortaya koydu. Bu program çerçevesinde 4-6 yaş arası çocukların yarım gün dini eğitim ve öğrenim almaları için '4-6 yaş arası Kur'an kursu açıyoruz" dedi.

        Emeği geçenlere teşekkür eden İlçe Müftüsü Kemal Demirel'in yaptığı dua sonrası, Fatih Camisindeki '4-6 yaş grubu Kur'an Kursu' sınıfının açılış kurdelesi protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından kesildi. Kur'an kursunda 20 öğrencinin eğitim alacağı öğrenildi.

        (İHA-AH-Y)

        18.10.2016 12:29:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler