Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'lı karateciler kursu başarıyla tamamladı

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Biga Belediyesinin katkılarıyla açılan karate kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerler belgelerini aldı.

        Biga Karate Gençlik Spor Kulübü tarafından düzenlenen karate kursunu tamamlayan 60 kursiyer kuşak sınavında başarılı oldu. Biga Belediyesi Cumhuriyet Bilgi Evinde düzenlenen belge töreninde Biga Belediye Başkanı İsmail Işık kursiyerlere belgelerini dağıttı.

        Antrenör Süleyman Orhan geçen yıl haziran ayında 7 öğrenci ile başlayan kursun şu anda 145 sporcu ile devam ettiğini belirterek," 50'nin üzerinde lisanslı sporcusu bulunan Biga Karate Gençlik Spor Kulübü olarak başarılarımıza daha da büyük başarı eklemek için çalışıyoruz. Bizim için çocuklardaki başarı kıstası saygılı, sorumluluk sahibi, kendini rahatlıkla ifade edebilen, dersleri iyi olan çocuklardır. Şu ana kadar olumlu dönüşler aldık. Amacımız, çocuklarımıza sosyal ve kültürel uyumu yaşatabilmektir" dedi.

        Belediye Başkanı Işık ise konuşmasında Belediyeciliği betondan ve fen işlerinden ibaret olarak görmediğini insana yapılan yatırımların çok daha anlamlı olduğunu kaydetti.

        (UYC-GD)

        18.10.2016 12:51:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler