Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmetli'nin içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Ahmetli mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenilendi.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesindeki 6 mahallede toplam 56 bin metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniledi. İlçenin Bahçecik, Dereköy, Hacıköseli, Karaköy, Kargın ve Yaraşlı mahalleleri MASKİ'nin yaptığı çalışmalarla sağlıklı altyapıyla tanıştı. Tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından mahallelerin üstyapı işlemleri de Büyükşehir Belediye Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi. Çalışmaları inceleyen Bahçecik Mahalle Muhtarı Halil Kurt, Karaköy Mahalle Muhtarı Abdullah Adıgüzel, Dereköy Mahalle Muhtarı Oruç Karaaslan ve Hacıköseli Mahallesi eski Muhtarı Mehmet Kolay MASKİ'ye teşekkür etti.

        (AY-Y)

        18.10.2016 13:17:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler