Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Özel İdaresinin köylerde çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - İl Özel İdaresi tarafından 2016 yılı birin etap ihale ettiği kilit taşı döşeme çalışmalarını tamamlamasının ardından ikinci etap kilit taşı döşemesine devam ettiğini bildirildi.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, köylerdeki hayat standartlarını yükselten idare, Kilis'teki en büyük sorun içme suyu sıkıntılarını gidermeye yönelik sondaj ve isale çalışmalarını da aralıksız sürdüğünü ifade ederek, "Çalışmaların, hükümetimizin sağladığı Kaynak, Valimizin talimatları, milletvekillerimiz, kaymakamlarımız ve İl Genel Meclisimizin desteği, vefakar personellerin emeği ile gerçekleştiriyoruz" dedi.

        Yapılan çalışmaları incelemek üzere Merkez Yavuzlu Gülbaba, Bulamaçlı, Hisar Musabeyli Gözlüce, Fericek, Elbeyli, Beşiriye, Havuzluçam köylerine ziyaret eden Genel Sekreter Mustafa Bolat, mevsim şartları elverdiği sürece çalışmaların aralıksız devam edeceğini, Musabeyli ilçesinde de protokol kapsamında artan ödeneklerle Hasanceli Çevre yolu köprüsü, Aşağı Bademli ve Kızılkent Öteki Obada menfez yapımına başlanacağını belirtti.

        (MAD-BRN-Y)

        18.10.2016 14:25:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler