Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Şehidi Halisdemir anısına forma

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adanaspor taraftarları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına hazırlanan formayı Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a hediye etti.

        Taraftarlarından Mahmut Seyhan, Ercan Şekerci, Burak Volkan Ünal, Vedat Taner Güngör, Selahattin Baynal ve Çağatay Akbulut, Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Taraftarlar, şehit Halisdemir'in anısına hazırlattıkları üzerinde, "O sizi iki kurşunla bitirdi, siz onu 30 kurşunla ölümsüzleştirdiniz" yazılı formayı hediye etti.

        Forma için taraftarlara teşekkür eden Vali Demirtaş, darbe girişimi sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, tedavisi devam eden yaralılara da acil şifa diledi. Demirtaş, "Türkiye farklı bir süreci atlattı. Ömer Halisdemir gibi kahramanlarımızın sayesinde bu süreci çok kolay bir şekilde atlattık ve bu terör örgütünün oyunu bozulmuş oldu" dedi.

        (ELF-Y)

        18.10.2016 14:27:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler