Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GESO "Bayim olur musun?" Fuarı'na katıldı

        Ayşe Üngör

        ANKARA (İHA) - Ankara Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası (GESO), İstanbul CNR Fuar Merkezinde düzenlenen 14. Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarına katıldı.

        22 bin metrekare alanda, 400'e yakın yerli yabancı markanın katılımıyla gerçekleştirilen fuara GESO, kayıtlı olan üyeleri ile birlikte katılım sağladı.

        Fuarla ilgili bilgi veren, GESO Başkanı İsa Albut, "Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ilçemizdeki mevcut esnaf ve üylerimizden aynı zamanda girişimcilik kursuna katılarak yeni iş yeri açmak isteyen kişilerle birlikte "Bayim Olur Musun?" Fuarı'na katılım sağladık. Bunun temel amacı mevcut iş yerlerinde esnafın zaman içerisindeki değilişiklikleri görerek bunlara ayak uydurabilmesi, rekabet konusunda farklı markaların ve farklı ürünlerin oluşturduğu pazarda kendilerine yer bulabilmelerini hedefledik. Aynı zamanda yeni iş yeri açacak ve yatırım yapacak girişimci arkadaşların da bu işi yaparken piyasadaki firmalardan isim hakkı ile bayilik veren firmaların avantaj ve dezavantajlarını yerinde görerek ona göre değerlendirme yapıp, gerek bireysel iş yeri açmakta, gerekse isim hakkı kullanarak iş yeri arasındaki farklılıkları tespit edip kendilerine uygun bir firma bulurlarsa, onun aracılığıyla Gölbaşı'na yeni marka ve isimlerin kazandırılmasını sağlamayı hedefledik" ifadesini kullandı.

        Albut, farkı sektör ve firmaların olmasının ayrı bir zenginlik kattığını vurgulayarak, "Bu fuarın içeriğinde gıda, restourant, bilişim, mağazacılık, tekstil, hazıt giyim, emlak, eğitim, takı aksesuar, mobilya, kozmetik, oto bakım, oyuncak züccaciye gibi değişik sektörlerden katılımcı firmalar vardı. Dolayısıyla farklı sektörlerden ve farklı firmalardan olmasıda ayrı bir zenginlik kattı ve mevcut işler haricindeki farklı işlerde de piyasayı giren arkadaşlarda çok iyi analiz yapmış oldular" dedi.

        Katkılarından dolayı ayrıca Gölbaşı Belediyesi'ne de teşekkürlerini ileten GESO Başkanı Albut, "Diğer organizasyonlarda olduğu gibi bu fuar organizasyonunda da bize destek veren Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a, siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Esnafımızın bu tarz konularda yerel yönetimle iş birliği içinde olması ve bu işbirliği Gölbaşı'na fayda sağlayacak maksimum düzeyde değerlendirilmesi gerektiğinin ancak iyi bir iş birliği içerisnde yapılarak elde edileceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

        (AYŞ-MK-Y)

        18.10.2016 15:10:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler