Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arının soktuğu adam hastanelik oldu

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu ilçesinde evinin kalorifer tesisatını kontrol ettiği sırada arının ensesinden soktuğu bir kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Celep Mahallesi'nde ikamet eden A.D. (56), havaların soğuması üzerine kalorifer tesisatını bakımdan geçirdiği sırada ensesinde acı hissetti. Gömleğini çıkardığında yere düşen arının kendisini soktuğunu anlayan A.D., kendisini kötü hissetmeye başlayınca yakınlarından yardım istedi. Durumunun ağırlaşması üzerine yakınları tarafından Tavşançalı Mahallesi'ndeki sağlık ocağına götürülen A.D., yapılan ilk müdahalenin ardından Kulu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada da tansiyonu düşen A.D.'ye panzehir verildikten sonra müşahede altına alındı.

        Doktorlar son günlerde özellikle eşek arısı sokma vakalarında artış olduğunu söyleyerek, bu gibi durumlarda çoğu insanların arı sokmalarına alerjilerinin bulunduğu ve bu tip olaylarda hemen sağlık kuruluşlarına müracaat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

        (ÖK-AH-Y)

        18.10.2016 15:29:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler