Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genel Müdür Coşkun misafirlerini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u ziyaret etti.

        MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

        Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u makamında ziyaret etti. Başkan Sadık Özkasap'a, Meclis Başkan Vekili Taner Özalp, Genel Sekreter Mutlu Karataş, Meclis Üyesi Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Büyükşahin ve Erdal Ekinci eşlik etti. Genel Müdür Coşkun'a çiçek takdim ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Özkasap, "Yaşar Coşkun gibi Manisa'mız için önemli ve değerli bir ismi MASKİ gibi bir idarenin başında görmek bizleri çok sevindirdi. Göreviniz hayırlı olsun" dedi.

        MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Sadık Bey ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Manisa'mızın gelişmesi ve ilerlemesi için şehrimizdeki bütün kuruluşlarla el birliği içerisinde çalışıyoruz. Daha yaşanabilir, daha güzel bir Manisa için her daim birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" dedi.

        MASKİ ilçelerle sürekli koordinasyon halinde

        Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş da MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u ziyaret etti. Ziyarette Savaş'a, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Alkoç ve Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinatörü İbrahim Kara da eşlik etti. Selendi Belediye Başkanı Savaş, Genel Müdür Coşkun'a hayırlı olsun temennilerini ileterek, çiçek takdim ederek, "Genel Müdürümüz Sayın Yaşar Coşkun'u hem görevi dolayısıyla tebrik etmek hem de kendisiyle ilçemizdeki projelerimiz hakkında fikir alışverişi yürütmek amacıyla ziyaret ettik. Selendi'mizin hak ettiği hizmetlere kavuşmasında büyük emeği geçen bu kurumun Genel Müdürlük makamında Yaşar Bey'i görmek bizleri gerçekten mutlu etti. El birliğiyle daha da güzel işler çıkarmaya devam edeceğiz" dedi.

        MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için ilçe belediyelerimizle sürekli koordinasyon içindeyiz. Mahallelerimizin altyapı konusundaki ihtiyaçlarını, bunların çözümü için yapabileceklerimizi hep birlikte istişare ediyoruz. Selendi ilçemizde de içme suyu şebeke hatlarımızı yenileme çalışmalarımıza Halılar Mahallemiz ile başladık. İlçemizin içme suyu kalitesini daha da arttırmak için inşa ettiğimiz iki adet içme suyu arıtma tesisi çalışmalarımızda da sona yaklaştık. Diğer yandan ilçemizdeki derede yağışlı havalarda meydana gelen taşkınları önlemek amacıyla ıslah işlemleri yürütüyoruz. Sayın Belediye Başkanı'mızla da bu çalışmalarımıza ilişkin detaylı olarak görüşme yaptık. Birlikte daha nice projelere imza atacağız. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (SC-Y)

        18.10.2016 16:28:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler