Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Savaş'tan nezaket ziyareti

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Ulaşım Daire Başkanı Fevzi Demir ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy'a nezaket ziyaretinde bulundu. Selendi ile ilgili projelerin de gündeme geldiği ziyarette Başkan Savaş, görevlerine yeni atanan Demir ve Aksoy'a başarılar diledi.

        Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç ve Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kara ile birlikte ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir'i ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı görevine atanan Fevzi Demir'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiğini aktaran Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Demir'e yeni görevinde başarılar diledi. Demir de, ziyaretin kendisini oldukça mutlu ettiğini belirterek Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'a teşekkür etti.

        Başkan Savaş ve beraberindekiler, daha sonra Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy'a da nezaket ziyaretinde bulundu. Görevine yeni atanan Aksoy'a başarılar dileyen Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Aksoy'a çiçek takdim etti. Selendi Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçedeki kültürel ve sosyal etkinliklerinin de gündeme geldiği ziyarette, eğitim alanında yakalanan başarının sevindirici olduğu da ifade edildi. Ziyareti nedeniyle Başkan Savaş ve ekibine teşekkür eden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 17 ilçenin tamamına en güzel çalışmaları ulaştırdıklarını söyledi.

        (SC-Y)

        18.10.2016 17:32:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler