Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık kapalı pazar yerinin proje ihalesi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Belediyesi tarafından yaptırılacak olan kapalı pazar yeri proje ihalesinin yapıldığı açıklandı.

        Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Şehitler Mahallesi Meslek Yüksekokulu karşısında bulunan 4 bin 300 metrekarelik alana yapılacak yeni kapalı pazar yeri proje ihalesini Nikon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin aldığını söyledi.

        Çalışkan," Avrupa Birliği standartlarında,solar enerji sisteme uygun,çeşitli sosyal aktivitelerde kullanılmak üzere çok amaçlı olarak planlanan,çelik konstrüksiyonlu modern kapalı pazar yeri proje ihalesini alan yüklenici firma uzman ekipleriyle 90 gün içinde imalat ve montajı yapıp teslim edecektir.İlçemize ve çevre yöre halkımıza hayırlı olsun" dedi.(MA-EFE)

        18.10.2016 23:58:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler