Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adnan Başkan'dan muhtarlara mesaj

        -"Demokrasinin en güçlü halkası sizlersiniz"

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, demokrasinin en güçlü halkasının muhtarlar olduğunu belirterek, " Üstlendiğiniz sosyal sorumluluk, milletle devlet arasında kurduğunuz köprü, fedakârlıklarınızla demokrasimizin sembolü sizlersiniz" dedi.

        19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Torbalı'da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Sabah saat 10.00'da Atatürk Meydanı'nda toplanan muhtarlar Atatürk anıtı önüne çelenk bıraktı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de Atatürk Meydanı'nda düzenlenen merasimde hazır bulundu. Burada ilçede görev yapan mahalle muhtarlarına hitaben bir konuşma gerçekleştiren Başkan Görmez ,yerel yönetimlerin muhtarlarla iyi ilişkiler geliştirmesinin önemine vurgu yaparak, "Torbalı Belediyesi olarak mahalle ve köylerimizde yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalarımızda muhtarlarımızla istişare içindeyiz.Sizlerin fikir ve görüşlerine önem verdiğimizi bilmenizi isterim.Belediye Başkanı olarak kapım da telefonum da halkın temsilcileri olan sizlere her zaman açık. İstediğiniz her an bana ulaşabilirsiniz. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarımızı toplayarak devletimizin muhtarlara verdiği önemi gösteriyor. Bu vesileyle Muhtarlar Günü'nü bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.

        Muhtarlar, Atatürk Anıtı önündeki resmi merasimden sonra Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in konuğu olarak belediye binasına geçtiler. Burada muhtarlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

        19.10.2016 11:14:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler