Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zaferspor'a iki transfer birden

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Sarıpınar

        MANİSA (İHA) - Kadınlar 3'ncü liginde mücadele edecek olan Soma Zafer Spor iki önemli transfer yaparak gücüne güç kattı.

        2016-2017 sezonun da Kadınlar 3'ncü liginde mücadele edecek olan Soma Zafer Spor Kulübü bir taraftan antrenman ve hazırlık maçları ile çalışmalarına devam ederken iki önemli transfer yaparak güçlendi. 2015-2016 Sezonunda Balıkesir Harp-iş forması giyen ve oynadığı 18 maçta 10 gol atan 2000 doğumlu Sema Nur Toprak'ı kadrosuna kattı.

        Ayrıca Mersin Gücü'nde oynayan ve beden eğitimi öğretmeni olan Selma Çetinkaya'yı da transfer ederek transfer sezonunu kapattı.

        Yapılan transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan bayan takımından sorumlu yönetici İbrahim Çalışkan, "Oluşturduğumuz aile ortamı ile tercih edilen bir kulüp haline geldik. Bu sezon kızlarımızın ilçemizi başarı ile temsil edeceklerini düşünüyoruz. Kızlarımızın yaş ortalaması küçük yaşları büyüdükçe ve tecrübelendikçe daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.

        (YS-AY-Y)

        19.10.2016 11:23:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler