Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Işık'tan köylerde moral turu

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik A.

        AMASYA (İHA) - Amasya Vali Salih Işık, köylere giderek evleri yanan vatandaşlara moral verip, hayatını kaybeden bir Kore gazisi ile trafik kazasında ölen yaşlı kadının ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        Beraberindeki Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin ile birlikte merkeze bağlı Şeyhsadi köyüne giden Vali Işık, iki gün önce evleri yanan Bulut ailesine geçmiş olsun dileklerini iletip sorunlarını dinledi. Abacı köyünde vefat eden Kore Gazisi Ahmet Çam ile Albayrak köyünde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 4 çocuk annesi 60 yaşındaki Emine Güneş'in ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Vali Salih Işık ve beraberindekiler birlikte dua ettiler.

        Aydınca Jandarma Karakolu'na gidip personelle sohbet eden Salih Işık, Göynücek'te Kaymakam Mahmut Yurteri ve Belediye Başkanı Kemal Şahin'i de ziyaret ettikten sonra Karaşar köyünde yapımı devam eden sulama göleti inşaatını inceleyip çocuklara şeker dağıttı.

        "Amasya'nın her köyüne üst standartlarda hizmet götürebilmek için devletimizin tüm imkanları seferber edilmektedir" diyen Işık, "Amasya'nın her köyüne üst standartlarda hizmet götürebilmek için devletimizin tüm imkanları seferber edilmektedir. Amasya'nın her köşesi bizim için değerlidir. Bu kapsamda köylerde yaşayan vatandaşlarımızın da şehir merkezlerindeki gibi imkanlara sahip olabilmesi için ilgili kurumlarımızca gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Bu doğrultuda İl Özel İdaremiz ve diğer ilgili kurmaylarımız gerekli çalışmaları bundan sonraki süreçte de devam edeceklerdir" şeklinde konuştu.

        (MÇ-SLH-Y)

        19.10.2016 11:32:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler