Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Hakkari'de düzenlenen etkinlikler sona erdi.

        Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen etkinlikler, 5 ayrı branşta toplam 229 sporcunun katılımı ile yapıldı. Amatör Spor Haftası kutlamaları kapsamında yapılan ödül törenine Hakkari Vali Yardımcısı Bekir Abacı, Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, ASKF İl Başkanı Erol Hanlıgil'in yanı sıra beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Türk spor kamuoyunun kalbinin amatör spor için çarptığını söyledi. Güldal, "Hepimiz biliyoruz ki, tüm dünyada profesyonel sporculuğa geçişin en önemli noktasıdır amatör spor. Bizlerde bu bilinç ve yaklaşımla amatör sporlara yaklaşıyor ve destek veriyoruz. Ben buradan bütün sporcularımızı tebrik ediyor, ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bize ve sporcularımıza bulundukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        Amatör Spor Haftası etkinliklerinde çeşitli branşlarda derece giren sporcu ve takımlara Vali Yardımcısı Bekir Abacı ve beraberindekiler tarafından ödülleri verildi.

        (FT-MSA-Y)

        19.10.2016 11:53:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler