Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Özer, Alaplı Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Sertaç Özdemir

        ZONGULDAK (İHA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Alaplı Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

        Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Alaplı Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden ile birlikte yüksekokulun derslikleri, laboratuvarları, yapılan yeni sosyal tesisler, açık ve kapalı spor salonları ve yemekhaneyi gezen Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer öğrencilerle sohbet ederek okulla ve kampüsle ilgili düşüncelerini sordu. Kampüslerinden ve sosyal etkinlik alanlarından duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler Rektör Özer'e kampüslerine verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

        Rektör Özer: "Alaplı Meslek Yüksekokulu'na da diğer fakültelerimiz yüksekokullarımız gibi çok önem veriyoruz."

        Alaplı Meslek Yüksek Okulu'na diğer fakülte ve yüksekokullar gibi önem verdiklerini ifade eden Özer, "Alaplı Meslek Yüksekokulu'na da diğer fakültelerimiz yüksekokullarımız gibi çok önem veriyoruz. Alaplı Meslek Yüksekokulu, yüksekokullarımız içerisinde en eski ve en fazla öğrenciye sahip olanlardan bir tanesi. Yüksekokulumuzun şuanda 3300 öğrencisi var. Yeni açılan bölüm ve programlarla öğrenci sayısı her geçen gün artıyor. Bu yıl içerisinde Yüksekokulumuzun derslikleri, laboratuvarları, kütüphanesi ve çalışma salonu, öğrenci ve personel yemekhanesi yeniden düzenlenerek hizmete girdi. Yine Yüksekokulumuza geçen yıl itibariyle dev bir yatırımla açık ve kapalı spor alanları inşa ettik. Kampüsümüzün çevre düzenlemesini ve alt yapısını yeniledik. Yeni açılacak bölümlerle birlikte Alaplı Meslek Yüksekokulu daha da büyüyecek. Bu süreçte bize büyük destek veren sayın milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu'na, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar'a, Belediye Başkanı Nuri Tekin'e, Alaplı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç'e, Alaplı Şoförler Oda Başkanı Kemal Çam'a, Alaplı MYO yönetimine ve süreçte emeği geçen ve geçecek olan ve herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        (SÖ-SÖ-Y)

        19.10.2016 13:56:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler