Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uğurlu'dan muhtarlara teşekkür

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Her yıl 19 Ekim'de kutlanan 'Muhtarlar Günü', Kemalpaşa'da düzenlenen resmi törenle gerçekleştirildi. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun da katıldığı program, Atatürk Anıtı'na çelenk koyulması ve ardından muhtarlara adına verilen resepsiyonla devam etti.

        Kemalpaşa'da 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri, ilçe genelindeki mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun hazır bulunduğu resmi tören, Atatürk Anıtı'na çelenk koyulması ile başladı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu'nun ardından Kemalpaşa Belediyesi Misafir Konağı'nda düzenlenen resepsiyonda muhtarları ağırlayan Başkan Uğurlu, çalışmalarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

        Muhtarlıkların yerel yönetimlerin ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Başkan Uğurlu, "Muhtarlarımız, belediye hizmetlerinin mahallelere getirilmesi, olası sorunların belediyelere ve ilgili kurumlara aktarılması ve vatandaşlarımızın nabzının tutulması noktasında ciddi görevler üstleniyor. Böylece kurumlar arası sağlıklı bir bilgi akışı sağlıyoruz" dedi.

        Kemalpaşa genelindeki mahalle muhtarlarıyla sıkı diyalog içinde olduklarını aktaran Başkan Uğurlu, "Muhtarlarımızla aylık olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılarda mahallelerimizin sorunlarını ve beklentilerini, birinci ağızdan dinleme imkanımız oluyor. Bunun dışında, bizlerle görüşmek isteyen muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde oluyoruz. Böylece, belediye hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde sürdürülmesini sağlıyoruz. Böylesi anlamlı bir günde onlarla bir araya gelmekten de büyük mutluluk duyuyoruz. Muhtarlarımıza bize verdikleri destekten ve çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (ÖA)

        19.10.2016 13:59:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler