Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu Belediyesi öğrencilere dizüstü bilgisayarlarını veriyor

        Bülent Velioğlu

        BOLU (İHA) - Bolu'da 2016 yılında üniversiteye yerleşen 4 yıllık örgün eğitim öğrencilerine Bolu Belediyesi tarafından bu yıl da bilgisayar hediye edilecek. Başvuru şartları uyan tüm öğrencilerin, 28 Ekim 2016 tarihine kadar Bol-Hizmet noktasına başvuruda bulunmaları gerekiyor.

        Bolu Belediyesi'nin üniversite kazanan öğrencileri dizüstü bilgisayarla ödüllendirdiği "Eğitime %100 Destek Projesi" için başvurular devam ediyor. Bolu'da proje kapsamında bugüne kadar 6 bin öğrenci ücretsiz bilgisayar sahibi olurken, yeni başvuruda bulunacak öğrencilerden "Bolu merkezde bulunan lise ve dengi okullardan mezun olmaları" ve "2016 yılında 4 yıl ve üzeri örgün eğitim yapan üniversitelerden herhangi birine kayıt yaptırmış olmaları" şartı aranıyor.

        Ücretsiz bilgisayar almak için gerekli şartları taşıyan tüm öğrenciler veya onlar adına aileleri, öğrencinin kimlik ve lise diploması fotokopisi, ÖSYM yerleştirme sonuç belgesi (Yüksek lisans öğrencileri için ALES sonuç belgesi) ve öğrenci belgesi ile birlikte en geç 28 Ekim 2016 tarihine kadar Bolu Belediyesi Bol-Hizmet Noktasına başvuruda bulunabilecekler.

        (BV-İÇ)

        19.10.2016 14:16:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler