Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harran'da Kooperatif esnafın umudu oldu

        - Harran Esnaf kefalet kooperatifi nakit sıkıntısı çeken esnafa umut oldu

        - Kooperatife başvuran esnaf ve sanatkarlara uygun ödeme seçenekleriyle 100 bin liraya kadar destek sağlanıyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - İş adamı Abdullah Turmuş'un çabalarıyla 4 yıl önce kurulan Harran Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, ihtiyaç sahibi esnaf ve sanatkarlara 100 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor.

        Bugüne kadar trilyonlarca lira kredi dağıtan kooperatif, esnaf ve sanatkarlara 4 yıla kadar vade ve düşük faizle kredi imkanı sağlıyor. Harran'da faaliyet gösteren kooperatif, sadece oda üyelerine değil, işini geliştirmek ve büyütmek isteyen her esnafa destek veriyor.?

        Uygun şartlarda kredi

        Bankaların kredi maliyetlerinin oldukça yüksek olduğuna da dikkat çeken Turmuş, "Esnaf, kefalet kooperatifleri dışında zaten çok zor kredi kullanıyor. Bir de kullandırılan kredilerin maliyetleri yüksek oluyor. Bu şartlar altında bir şeyler yapmamız gerektiğine inandık, Harran'da Esnaf Kefalet Kooperatifini kurduk" dedi.

        4 yıl vade imkanı

        Düşük faizin yanında farklı avantajlar da sunduklarını hatırlatan Turmuş, "100 bin liraya kadar kredi veriyoruz. Kredilerimizin 6 ayda bir ödeme ve 4 yıla kadar vade sağlama gibi uygun koşulları var. Nakit sıkıntısı çeken, işini geliştirmek isteyen tüm esnaf ve sanatkar dostlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

        (Şİ-BRN-Y)

        19.10.2016 14:28:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler