Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RUMELİSİAD'dan Dündar'a dönüşüm övgüsü

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - RUMELİSİAD yöneticileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

        Soğanlı Kültür Merkezi'ndeki ziyarette konuşan Başkan Dündar, Balkanlar ve Bursa arasında köprü rolü üstlenen RUMELİSİAD'ı bölgede yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik etti. Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak Balkanlar ve Rumeli ile sıkı kardeşlik ilişkileri içerisindeyiz. Ecdat yadigarı topraklardaki tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkıyoruz. Bundan sonra da RUMELİSİAD gibi iş dünyasının önde gelen derneğimizle birlikte işbirliği içerisinde Balkanlar, Rumeli ile Bursa'ya yönelik çok önemli çalışmalar yapacağınıza inanıyorum" dedi.

        RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer, Osmangazi Belediyesi'nin projelerini yakından takip ettiklerini belirterek, "Bilhassa kentsel dönüşüm konusunda ciddi çalışmalara imza attığınızı biliyoruz. Ayrıca Kent Meydanı kentsel dönüşüm projesi ile Bursa'yı gerçek şehir meydanına kavuşturuyorsunuz. Bu projeyi bütün Bursalılar gibi biz de yakından takip ediyoruz. Projenin hayata geçirileceği alana baktığımızla her gün yeni bir binanın yıkıldığını görüyoruz. Şehrin merkezinde yer alan bir noktada çok ciddi kamulaştırmalar yaparak böyle büyük bir projeyi hayata geçirmek gerçekten zor ve ciddi bütçeler isteyen bir iş. Sizi ve ekibinizi, Bursa'nın ve Osmangazi'nin geleceğine şekil veren bu dev projeleri kentimize kazandırdığınız için tebrik ederiz" dedi.

        (MŞ)

        19.10.2016 14:34:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler