Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl ve Tunceli belediyeleri, İller Bankası ile istişare toplantısı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Yunus Özhanlı

        ELAZIĞ (İHA) - İller Bankası Elazığ Bölge Müdürlüğü ile Bingöl ve Tunceli'ye bağlı belediye başkanları, proje, bilgi, birikim, sorun ve düşüncelerini aktarmak için toplantı yaptı.

        İller Bankası Elazığ Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Ali Tekataş, Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Ragıp Atalı, Bingöl ve Tunceli ilçe belediye başkanları katıldı. İstişare toplantısının amaçları hakkında bilgi veren Tekataş, "Toplantımızda ki amacımız, belediyelerimiz arasında etkileşimi biraz daha artırmak, belediye başkanlarımızla bir araya gelerek bir belediyemizde yapılan güzel bir uygulamanın diğer belediyelerimize örnek olmasını sağlamak, bilgi ve birikimlerin, projelerin, sorunların, düşüncelerin paylaşımını sağlamaktır" dedi.

        Bölge müdürlüğü olarak 2014-2016 yılları arasında belediyelere 7 milyon lira tutarında hibe boru verildiğini aktaran Tekataş, İl Özel İdarelerle birlikte köy ihtiyaçları için ise 26 milyon lira hibe para aktarıldığını kaydetti. Bu dönem içerisinde kredili iş toplamlarının ise 651 milyon lira olduğunu anımsatan Tekataş, hali hazırda devam eden tam ve müşterek kontrollük, gerekse izleme yoluyla kontrollük yaptıkları iş sayısının ise 191 olduğunu söyledi.

        Tekataş'ın bilgi vermesinin ardından, toplantıya katılan başkanlarla istişare de bulunuldu.

        (YÖ-MP-Y)

        19.10.2016 14:50:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler