Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediyesi Kedi Evleri Projesi'ne ESYEM'den destek

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi Kedi Evleri Projesi'ne, Eskişehir Yem Sanayi (ESYEM) üretmeye başladığı kedi ve köpek mamaları ile destek olacak.

        ESYEM ürettiği kedi ve köpek mamalarını sosyal sorumluluk amacı ile Odunpazarı Belediyesi barınağına bağışlamak üzere Odunpazarı Belediyesi'ne başvurdu. Firmanın irtibata geçtiği belediye yetkilileri bu örnek davranıştan dolayı firmaya teşekkür etti, ancak Odunpazarı Belediyesi, hayvan Barınağı'nda yeterli miktarda mama olduğu için ESYEM'in bu bağışını kabul edemedi. Belediye yetkilileri de ESYEM yetkililerini Türkiye' de sadece Odunpazarı'nda bulunan Kedi Evleri'ne bağış yapılması konusunda firmayı yönlendirdi. Bağışçı hayvan severlerin ve bakımını üstlenen hayvan severlerin emekleri ile sürdürülen Odunpazarı Belediyesi Kedi Evleri Projesi'ne ESYEM'in de dahil olma fikri, hayvan severler tarafından sevinçle karşılandı. Bunun üzerine Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkileri ve personeli, ESYEM yetkilileri, HAYTAP Eskişehir Başkanı Ayten Tutkun, Kedi Evleri Projesi mimarlarından Prof. Dr. Gazi Özdemir, kedi evleri bağışçıları ve kedi evlerinin bakım sorumluluğunu üstlenen hayvan severlerin katılımı ile ESYEM'in fabrika bahçesinde bir toplantı yapıldı.

        Tutkun: "Odunpazarı Belediyesi'nin hayvanlar için gerçekleştireceği tüm projelere destek olacağız"

        Toplantıda Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, katılımcılara Odunpazarı Belediyesi'nin hayvanlar için yaptığı projeleri anlattı. Odunpazarı Belediyesi'nin projelerinin tüm hayvan severler tarafından takdir topladığına dikkat çeken HAYTAP Eskişehir Başkanı Ayten Tutkun, Odunpazarı Belediyesi'nin hayvanlar için gerçekleştireceği tüm projelere destek olacaklarını kaydetti. Tutkun, ayrıca yaptığı konuşmada Odunpazarı Belediyesi yetkililerine ve ESYEM Genel Müdürü Murat Sürel'e teşekkürlerini etti.

        Kedi ve köpeklere mama

        ESYEM Genel Müdürü Murat Sürel ise sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Toplantı sonrasında kedi evlerinin bakım sorumluluklarını üstlenen hayvan severlere 150 kilogram kedi maması, tüm katılımcılara ise sokak hayvanlarına verilmek üzere 200 kilogram köpek maması dağıtıldı.

        (IHA-MET-Y)

        19.10.2016 14:51:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler