Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Belediye Başkan Çetin, Muhtarlar Günü'nü kutladı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçedeki 21 mahallenin muhtarı ile bir araya gelerek Muhtarlar Günü'nü kutladı.

        Çetin, Muhtarlar Günü dolayısıyla Pursaklar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri'ndeki Özler Restoran'da muhtarlar ile bir araya geldi. Burada hem muhtarların günlerini kutlayıp hem de taleplerini dinleyen Çetin, "Sizler mahallelerin mülki amirlerisiniz, belediye başkanlarısınız. Sizin gününüz bizim günümüzdür. Her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Hepinizin Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum" dedi.

        İlçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendiren Çetin, "Saray Mahallemizin okul ihtilacı vardı, onunla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile görüştük. İhtiyaçlarınızı, taleplerinizi karşılamaya gayret ediyoruz. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin bölgeye gelmesiyle burada kiralık daireler ve yurt ihtiyacı doğacaktır. Bu nedenle Saray Mahallemizde 200-250 öğrencinin kalabileceği bir bina yapacağız. Pursaklar'daki diğer projelerimiz hızla devam ediyor. İmkânlarımız doğrultusunda ne yapmamız gerekiyorsa onu yapıyoruz. Sürekli toplantı yapmaktan ziyade sürekli icraat yapmak istiyoruz. Bir kez daha Muhtarlar Gününüzü kutluyorum. Rabbim güzel hizmetler yapmayı, güzel günlerde buluşmayı nasip etsin" diye konuştu.

        Çetin, programın sonunda günün anısına muhtarlara birer kahve takımı hediye etti.

        (AS-CC-Y)

        19.10.2016 16:07:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler