Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAÜ'de "Otomotivin Çılgın Türkü" adlı etkinlik gerçekleşti

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Üniversitesi 21 Gün 37 Derece Topluluğu tarafından "Otomotivin Çılgın Türkü" adlı bir etkinlik düzenlendi.

        SAÜ Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim salonunda gerçekleşen etkinliğe Dizayn VIP kurucusu Erbakan Malkoç konuşmacı olarak katıldı. Konferansta kendi hayat hikayesinden ve iş hayatındaki deneyimlerinden bahseden Malkoç, girişimcilik konusunda bilgiler verdi. Çocukluğunda çok zor şartlarda yetiştiğini ifade eden Erbakan Malkoç, "Hayatım boyunca hep 'yapamazsın, edemezsin' sözleriyle karşılaştım. Eğer farklı ve iyi bir şeyler yapmak isterseniz, insanlar hep sizin karşınızda durur. Çünkü başkaları sizin başarılı olmanızı görmeyi hazmedemeyebilir. Yaptığım işte belli bir miktar para kazanmaya başlayınca daha büyük işler yapmak istedim. Kendime ait 3 bin tane patentli projem var. Bunlardan 300 tanesi uygulamada hayata geçti. Ben ve ekibim çok zor günler geçirdik. Yaklaşık 9 aya yakın tornavida bile kullanamadığımız zamanlar atlattık, ama vazgeçmedik. Denendik, sınandık ve bu testler neticesinde Avrupa'nın en iyi araba üretme yetkisine sahip olduk. Teknolojik olarak araçlar için geliştirdiğimiz sistemimiz sonucunda, yüzlerce firmanın katıldığı, Google firmasının da içinde bulunduğu programda birinci olduk" dedi.

        Malkoç, programın sonunda katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

        (RŞ-GY-Y)

        19.10.2016 16:42:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler