Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geleneksel Başak Koleji Aydın günleri kermesi düzenlendi

        - Aydın Özel Başak Koleji'nden ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım kermesi

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - Özel Başak Koleji, Aydın'ın tarihi, doğal güzelliklerini ve kültürel değerlerini gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla 'Başak Koleji Geleneksel Aydın Günleri' kermesi düzenledi.

        Aydın Özel Başak Koleji'nin düzenlemiş olduğu kermesten elde edilen gelirle belirlenen ihtiyaç sahibi çocukların kışa hazırlanmaları amacıyla giyim harcamalarında kullanılacak.

        Özel Başak Koleji, Sosyal Bilgiler Bölümü Zümre Başkanı Güven Soylular Güven Soylular, bu etkinliğin Aydın'ın tarihi ve doğal güzelliklerini, kültürünü, öğrencilere tanıtmak ve gelecek kuşaklara aktarmak istediklerini belirterek,"Bu özel gün için 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimiz Aydın'ı tanıtan afişler hazırladılar. Velilerimizin emekleriyle hazırlanan Aydın'ın doğal ürünlerini kermesimizde satışa sunduk. Bu kermesimizden elde edilen gelir ile 'İhtiyaç Sahibi Çocuklarımıza' kışa hazırlanmaları amacıyla giysiler alarak onları sevindirmek istiyoruz. Ayrıca Aydın'ımızın geleneksel yemeklerinden oluşan menümüz öğrenci ve velilerimize ikram edildi. Bu günümüzün hazırlanmasında bizlere büyük destek veren Yönetim Kurulumuz, Okul İdaremiz, Doruk Organizasyon, değerli velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

        Kermes sonunda öğrenciler tarafından sergilenen Zeybek gösterisi izleyenlerden büyük alkış topladı.

        (BÇ-İK)

        19.10.2016 16:44:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler