Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP heyetinin Çarşamba ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Erol Şeker

        SAMSUN (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç ve CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çarşamba ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

        Samsun genelindeki ilçeleri gezen Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çarşamba ilçesinde de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Çarşamba Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden heyet ve beraberindekiler, muhtarların gününü tebrik etti. Bir süre yapılan sohbette muhtarlarla fikir alışverişinde bulunuldu.

        Muhtarlar Derneği'ndeki ziyaretin ardından Çarşamba Organik Fındık Üreticileri Birliği'ni ziyarette bulunan heyet, burada da fındık ile ilgili üreticilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yapılan kısa ziyaretin ardından birlik yöneticilerine teşekkür eden CHP Milletvekili ve yöneticiler, CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

        Parti binasındaki ziyarette CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz ve CHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici de hazır bulundu.

        (EŞ-SLH-Y)

        19.10.2016 17:24:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler