Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Çaylıoğluspor Başkanı Yalman muhtarları kutladı

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Süper Amatör Küme futbol Ligi'nde mücadele eden Kepez Çaylıoğlu Spor Kulübü Başkanı Zafer Yalman ile yönetim kurulu üyeleri Kepez ve Bağlık Mahallesi muhtarlarını ziyaret ederek muhtarlar gününü kutladı.

        Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Başkanı Zafer Yalman, kulüp yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çivici, Keskin İnşaat'ın sahibi Necati Keskin, Çaylıoğlu ve Civar Köyleri Derneği Başkanı Fikri Kayacan ve Sertan Ocakçı ile birlikte muhtarlar günü nedeniyle Kepez ve Bağlık Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti. Kepez Çaylıoğlu spor Kulübü Başkan Yalman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan'ı ziyaret ederek muhtarlar gününü kutladı. Başkan Yalman, Kepez Muhtarı Karaarslan'a Kepez Çaylıoğluspor Kulübü'nde 2 dönem başkanlık yaptığı dönemdeki katkıları nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti. Muhtarların önemli bir görevi icraa ettiklerini ifade eden Yalman "Muhtarlarımız 187 yıldır varlar. Demokrasi ile seçilip göreve geliyorlar. Çok meşakkatli ve aynı zamanda önemli bir görev icraa ediyorlar. Baki arkadaşımızın muhtarlar gününü kutluyorum. Aynı zamanda Kepez Spor Kulübü'nde iki dönem başkanlık yaptı ve kulübümüze verdiği emeklerden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan'da ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, Kepez Çaylıoğluspor Kulübü yöneticilerine teşekkür etti.

        Kepez Çatlıoğluspor Kulübü Başkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri daha sonra Bağlık Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Kepez Çaylıoğluspop Kulübü Antrenörü Muhsin Aydın'ı muhtarlık binasında ziyaret etti. Başkan Yalman, burada Aydın'a çikolata hediye ederek muhtarlar gününü kutladı. 7 yıldır mahalle muhtarlığı yaptığını ve muhtarlar gününde ilk kez bir arkadaş gurubunun gelip kendisini ziyaret edip kutladığını anlatan Bağlık Mahallesi Muhtarı Aydın, kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

        (VK-SÖ-Y)

        19.10.2016 18:37:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler