Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lüleburgaz'da Kızılay Haftası etkinlikleri

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Başkanı İsmail Arkın, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasındaki Kızılay Haftası'nın çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.

        Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Başkanı Arkın, 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftasında Kongre Meydanı'nda çeşitli etkinliklerin yapılacağını söyledi. Arkın, "2 Kasım Çarşamba günü Lüleburgaz'da Kızılay Haftası'nı kutlayacağız. Kutlama etkinlikleri Kongre Meydanı'nda gerçekleşecek ve 12.00'de başlayacak. O gün Kongre Meydanı'nda kan etkinliği gerçekleşecek, çadır kurup içerisinde öğrencilere ve halkımıza Kızılay hakkında çeşitli bilgiler vereceğiz. Video ve slayt gösterimi olacak. Etkinlikler kapsamında ortaokul öğrencilerine şiir, lise öğrencilerine kompozisyon yarışmaları düzenlenecek. Dereceye girenler ödüllendirilecek. Vatandaşlarımızın yoğun katılımlarını bekliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

        (KA-MK-Y)

        20.10.2016 09:52:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler