Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç girişimcilerin sayısı her geçen gün artıyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi Genç Girişimciler Merkezi iş hayatına yeni girişimciler kazandırmaya devam ediyor.

        İzmit Belediyesi tarafından hizmete açılan ve Türkiye'de ilk olan Genç Girişimciler Merkezi bir genç girişimci daha kazandı. Merkeze gelen Yankı Kaplan adlı genç girişimcinin sunduğu proje, merkez tarafından kabul edildi. E-ticaret sitesi alt yapısı oluşturmak için girişimlerini sürdüren Kaplan, "Benim bu işi yapmam için bir ofise ihtiyacım vardı ve henüz yeni olduğum için imkanlarım da kısıtlıydı. Bana ofis ve danışmanlık hizmeti sağlayan İzmit Belediyesi'ne ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Bir an önce firmamı kurup bende rekabet edebilecek bir girişimci olmayı hedefliyorum" şeklinde konuştu.

        Öte yandan genç girişimci Yankı Kaplan, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç'u ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Güray Oruç da Genç Girişimciler Merkezi'nin girişimci olmak isteyen gençler için bulunmaz bir nimet olduğunu söyledi.

        (GY-Y)

        20.10.2016 09:58:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler