Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konak'ta muhtarlara sürpriz

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Konak Belediyesi, demokrasinin çekirdeği olan muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlamayı unutmadı.

        Konak Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nde görevli personeller ilçede görev yapan 112 muhtarı ofislerinde tek tek ziyaret ederek, hem Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın kutlama mesajını iletti. Ekipler ziyarette, fincan takımı, kuru kahve ve Atatürk portreli Türk Bayrağı'ndan oluşan hediyeleri verdi. Hediyeler karşısında oldukça mutlu olan muhtarlar da, kendilerini her daim hatırlayan ve yanlarında olan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

        Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, Muhtarlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında da yerel yönetimlerin en temel birimi olan muhtarlarla kurdukları güçlü bağlara vurgu yaparak, "Hemşehrilerimize eşit, kaliteli hizmet götürmek ve kent yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. En yakın mesai arkadaşlarımız olan muhtarlarımızla kurduğumuz diyalog hizmet kalitemizi artıran unsurdur. Bu bilinçle, Konak halkı için el ele, omuz omuza çalıştığımız muhtarlarımızın gününü kutlarım" dedi.

        (HG-Y)

        20.10.2016 10:36:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler