Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hz. Ali Camii ve külliyesi hızla yükseliyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Mimar Sinan mahallesinde yapımına başlanan Hz. Ali Camii ve külliyesinin inşaatı hızla devam ediyor.

        Cami çalışmaları hakkında bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Yetkilerimiz dahilinde kaliteli nesillerin yetişeceği kurumlara hizmet etmek bizim en önemli görevlerimizdendir. Bu kurumlar arasında yer alan ibadethanelerimiz, dini ve milli kültürümüzden ayrı düşünemeyeceğimiz değerlerin başında gelen en önemli eğitim yerlerimizdir. Bu bilinçle yapımını üstlendiğimiz Hz. Ali Külliyesi'nde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Camii, semt konağı, taziye evinin de mevcut olduğu külliyemizi en kısa zamanda tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz" dedi

        Mahalle sakinleri de Belediye Başkanı Ali Toltar'a, mahallelerinde yapımı devam eden Hz. Ali Cami ve külliyesi için teşekkür ettiler.

        (GY-Y)

        20.10.2016 10:56:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler