Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartallı muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Gününü Başkan Altınok Öz'le birlikte kutladı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartallı muhtarlar, '19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret etti. Başkan Altınok Öz, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik etti.

        Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, '19 Ekim Muhtarlar Günü' nedeniyle Soğanlık Orta Mahalle Muhtarı ve Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar ve Kartallı muhtarları makamında konuk etti.

        Muhtarlarla yakından ilgilenen Başkan Altınok Öz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Başkan Altınok Öz, "Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır. Muhtarlarla her ay bir araya gelerek Kartal'ın sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Gayretli çalışmalarınız ve sorunlara yaptığınız olumlu katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Tüm muhtar arkadaşlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum" dedi.

        "Başkanımız bizim sorunlarımızı dinliyor"

        Ziyarette muhtarlar adına konuşan Soğanlık Orta Mahalle Muhtarı ve Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar, "Geçmiş dönemde muhtarlara bu kadar değer verilmiyordu. Geçmişte çözülemeyen sorunlarımız, başkanımız tarafından çözüldü ve başkanımız her ay düzenlediği toplantılarda bizleri dinliyor ve sorunlarımızı çözüyor. Bugün bizler için mutlu bir gün. Başkanımız Altınok Öz'e, bize verdiği değer ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

        Ziyaretin sonunda muhtarlara günün anısına küçük hediyeler takdim eden Başkan Altınok Öz, tüm muhtarları tek tek ellerini sıkarak uğurladı.

        (HK-ÖK-Y)

        20.10.2016 11:05:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler