Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çiftelerliler Derneği'nden yeni Kaymakam Öztürk'e 'hayırlı olsun' ziyareti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (ÇİFTELERDER) Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak, Çifteler Belediye Belediye Başkanı Metin Özen ile birlikte yeni atanan İlçe Kaymakamı Gökhan Öztürk'e nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Başkan Coşkun Hadak, "Çiftelerliler Derneğimizin bu güne kadar yaptığımız çalışmaları bir dosya halinde, Çifteler Kaymakamı Gökhan Öztürk'e sunduk. Çiftelerliler arasında birlik ve dayanışmanın çok kuvvetli olduğunu dile getirdik. Çifteler ilçesi, Eskişehir'in potansiyeli en yüksek ve yüz akı bir ilçesidir, Çifteler Kaymakamımız Öztürk'e yeni görevinde başarılar diledik ve hayırlı olsun dedik. Kendisine Çiftelerliler Derneği'nin plaketini sunduk" dedi

        (İHA-MET-Y)

        20.10.2016 11:09:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler