Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım: Yanan alanları en geç 1 yıl içerisinde tekrar ağaçlandıracağız

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, yanan ormanlık alanların en geç 1 yıl içerisinde tekrar ağaçlandıracaklarını ifade etti.

        Gençleştirme çalışmalarının önemini vurgulayan Kayım, çalışmalar sırasında gerekli hassasiyetin gösterilmesini ve çalışmaların bir an önce bitirilerek yanan sahaların yeniden, güzel ve doğal görünümüne kavuşturulacağını dile getirdi.

        "Vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını ve en ufak bir dumanı görme durumlarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak bilgi vermelerini de istiyoruz" diyen Bölge Müdürü Adnan Kayım, "Orman yangınlarıyla mücadelede hızlı ve etkin müdahaleye çok önem veriyoruz. Yanan orman alanlarını Orman Genel Müdürlüğü olarak aynı yıl içinde ağaçlandırıyoruz. Çabamız doğamıza ve ormanlarımıza sahip çıkmak, yeşil bir Kütahya yaratmak. Çalışmalarımızı hızlandırırken, aynı zamanda vatandaşlarımızdan da sadece yaz aylarında değil her zaman yangına karşı hassas olmalarını istiyoruz. Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü olarak istiyoruz ki; Milli servetlerimiz olan ormanlarımızı koruma altına alalım ve daha duyarlı olalım ve böylesi kayıplar yaşamayalım" ifadelerini kullandı. (EFE)

        20.10.2016 11:18:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler