Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka'da ayın konuğu Bülent Tezcan ve Turgut Kazan

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Karşıyaka Belediyesi, geleneksel hale getirdiği 'Ayın Konuğu' etkinliklerinde, bu kez CHP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Tezcan ile tecrübeli hukuk adamı Turgut Kazan'ı ağırlayacak.

        Karşıyaka Belediyesi'nin bilim, kültür, siyaset ve sanat alanındaki prestij çalışmalarından olan ve büyük ilgi gören "Ayın Konuğu" etkinliği, Ekim ayında da iki değerli hukuk adamını Karşıyakalılarla buluşturacak. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) hukuk politikalarında başı çeken ve Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Bülent Tezcan ile Avukat ve Basın Konseyi Yüksek Kurulu Üyesi Turgut Kazan, 'Hukuk ve Demokrasi' çizgisinde, ülkemizde yaşanan son gelişmeleri değerlendirecek. 22 Ekim Cumartesi Günü, Atakent'teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek etkinliğin moderatörlüğünü Yazar Haluk Işık yapacak.

        Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Ayın Konuğu" etkinliklerimiz, çok seçkin ve dallarında uzman kişilerin katkısıyla, bilgi ve belge üretmeye yöneliktir. Karanlığa karşı verdiğimiz aydınlanma mücadelesinde, bizim kütüphanelerden, okullardan, kültür ve sanat mekanlarından başka cephemiz; bilimden, sanattan, düşünceden başka silahımız yoktur. Eşsiz siyaset, hukuk ve demokrasi birikimleriyle, iki değerli hukuk adamını Karşıyakamızda, hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

        (HG-Y)

        20.10.2016 11:20:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler