Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Turgut'tan personeline kaynaşma yemeği

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, haftanın belirli günlerinde farklı birim personelleriyle bir araya gelerek, onlarla yemek yiyor, sohbet ediyor, talep ve sıkıntılarını dinliyor.

        Yazı İşleri, Hukuk ve Emlak İstimlak Birimi personelleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Halkımıza hizmet etmek üzere çıktığımız bu yolda hepiniz gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Siz değerli personellerimizle birlikte ve elimizdeki imkanlarla, halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Önceliğimiz sevgi, saygı, hoşgörü ile birlikte güler yüzlü dost belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmektir" dedi.

        Silifke Belediyesi çalışanlarının bir aile olduğunu belirten Turgut, "Bu aile halka hizmet anlayışla çalışmalarını aralıksız sürdürecektir. Sizlerin başarısı belediyemizin başarısıdır. Sizlerin çalışmalarıyla belediyemiz her geçen gün daha güzel hizmetlere imza atacaktır. Yürüttüğümüz tüm çalışmaları, halkımızın istekleri doğrultusunda ve şehrimizin geleceği için yapıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmaktır. Birimizin üzüntüsü hepimizin üzüntüsü, birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Siz değerli personelimizin azimli ve gayretli çalışması sayesinde Silifke'mizi daha yaşanılası bir ilçe yapacağız" dedi.

        Birlik ve kaynaşma yemeğinde bir araya gelen belediye personelleri, organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a teşekkür ettiler.

        (MŞN-Y)

        20.10.2016 11:30:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler