Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turizmcilerin Vize ziyareti

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli ve Bölgesinde Kırsal Turizmin Geliştirilmesi çalışması kapsamında turizm profesyonelleri Vize ilçesini ziyaret etti.

        20 tur şirketinin yetkililerinden oluşan grup, Kırklareli'nde çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra Vize ilçesine ulaştı. Vize Belediye Başkan Yardımcısı H. Yavuz Tezcan'ın karşıladığı turizmcilerle birlikte ilk olarak Kale mahallesinde bulunan Hüseyin Öz'e ait evin bahçesi ziyaret edildi.

        Bahçede bulunan özel objeler ve dekorasyonlar incelenerek fotoğraflar çeken turizmcilere, bölgeye özel tatlarından biri olan" Evrencik Mantısı" ve Vize'nin sembolü olan ıhlamur ikram edildi. Sunulan ikramların ve bahçe ziyaretinin ardından Kale Bölgesi ve Gazi Süleyman Paşa Camii'ni (Küçük Ayasofya) ziyaret eden turizmciler, tarihi eserler hakkında bilgilendirildi.

        Gerçekleştirilen ve yapılma aşamasında olan projeler hakkında Belediye Başkan Yardımcısı H. Yavuz Tezcan tarafından bilgilendirilen turizm profesyonelleri, önümüzdeki zaman dilimlerinde neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

        (KA-MEF-Y)

        20.10.2016 11:30:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler